Jeep szafari program Hurghadán

 

Ezt a hurghadai programot főként azoknak ajánlunk, akik szeretnének egy nagyon tartalmas túrán részt venni, viszont jobban szeretik, ha végig tapasztalt sofőrök kezében van a kormány! Tartson velünk Hurghadán jeep szafari programunkra!

Kirándulásunk kora délután indul, amikor jeepjeinkkel a kiépített tengerparti sztrádáról a sivatag rögös, hepehupás, homokos útjai felé vesszük az irányt.

A nap folyamán találkozhatunk a sivatag vándoraival, a beduinokkal, akik szívből jövő vendégszeretettel fogadnak bennünket. Miközben a sátraik kellemes árnyékában, a földre terített színes szőnyegeken pihenünk, beduin teát kortyolgatva, az asszonyok bemutatják a kenyérsütés fortélyait.

A délután folyamán, amíg vendéglátóink a vacsorát készítik nekünk, a parkban kipróbálhatjuk a tevegelést, megismerhetjük a beduinok által használt gyógynövények jótékony hatásait, és szuvenírként akár az általuk készített főzetekből, vagy a kézi szövésű dísztárgyakból is vásárolhatunk. Vagy egyszerűen csak gyönyörködhetünk a táj szépségében.

Végül, elfogyasztjuk ízletes vacsoránkat és mikor a lemenő nap sugarai már bíbor színűre festik a környező hegyeket visszaindulunk Hurghadára.

 

Indulás a szállodából: kb 14 órakor

Érkezés a szállodába: kb 20 órakor

 

Ár: 17 $

 

A részvételi díj tartalmazza: transzfert, vacsorát, italt, tevegelést

 

Indulási napok: minden nap

 

Jó tanács: Ajánlott a fokozott folyadékfogyasztás a nagy meleg miatt, ezért kérjük hozzanak magukkal elegendő vizet; valamint fontos az erős nap elleni védelem (fejfedő, könnyű, zárt ruházat, zárt cipő)..

 

Kedvezmény: 3.99 éves korig INGYENES, 11.99 éves korig 50 % kedvezmény

 

Transzfer díj: Sahl Hasheesh, El Gouna és Makadi Bay hotelekből érkező vendégek esetén: 8 $/fő, Soma Bay esetén: 13 $/fő (4 vagy több fő esetén)

 

Programváltozás esetén előzetesen értesítjük Utasainkat. 

 

A kirándulás alatt fotósunk képeket és videófelvételt készít, a DVD megvásárolható; felvételek és dvd minőségéért nem vállalunk felelősséget!

 

Jeep szafari, sivatagi kirándulás, beduin falu, tevegelés, beduin gyógynövények